Flavouritesfeest 21 mei 2017


 


We hebben heel erg veel geluk gehad, want we wonnen kaartjes voor het Flavouritesfeest bij Ginger Lifestyle! Super dus! 100 webwinkels, foodtrucks en een feestje, veelbelovend dus!!!!

Op 21 mei gingen we richting Utrecht, lekker vroeg weg en na een powerontbijtje waren we er klaar voor! Locatie was perfect, genoeg gratis parkeergelegenheid en een superleuke entree met gekleurde ballonnen, we love that!

Het is super om webwinkeltjes eens in het echt te zien. Wij zijn dol op Eef Lillemore dus daar hebben we lekker geshopt! Verder stond daar natuurlijk Ginger Lifestyle, in een te gek gave caravan, waar we nog een goodiebag mochten ophalen en dat is echt een superleuk merk! Cotton Light Balls waren ook present en daar kochten we een nieuwe slinger met balletjes, deze keer in verschillende formaten dus supergaaf!!! Natuurlijk nog veel meer webwinkeltjes als hippest fashion en hipgemaakt.

Tussendoor streken we neer bij een zuurstokroze caravan waar we gezellig cheesecake hebben zitten eten. Ook hebben we een broodje gekocht bij vuurbrood, erg lekker en een aanrader!!!! 

Al met al gingen we om 12.15 uur weer naar huis. Kort maar krachtig! Je hebt het idee dat er minder webwinkels zijn dan 100 want je loopt er zo doorheen. Het was super, alleen geen dagbesteding, mits je workshops gaat volgen natuurlijk. Deze zijn meestal niet inbegrepen bij de prijs maar daar zat helaas niks voor ons bij. 

Ik zou volgende keer zeker wel weer willen, maar ik denk niet dat ik de toegangsprijs zou willen betalen, simpelweg omdat wij dat niet waard zijn. Verder waren er veel dingen voor kleinere kindjes en niet iedereen heeft leuke beursaanbiedingen! Maar heb je kleine kinderen, ben je van de workshops volgen en ga je iedere stand langs, dan moet je zeker gaan! 

Reacties