Menno's Superheroes Kookboek

Een weekje terug waren we in boekhandel Paagman. Een geweldige boekhandel vol mooie boeken! Hoewel er geen boek op ons shoppinglijstje stond, viel mijn oog direct op dit gave boek! De kaft sprak al erg aan en dan ook nog eens door onze HHB held Menno! Wat een onwijs gaaf boek, we kunnen niet anders zeggen!!! 

 

Het boek staat vol heerlijke recepten, zowel hartig als zoet, alleen maar uit de Amerikaanse en Mexicaanse keuken! Ik ben daar dol op, dus hier gaan zeker recepten uit gemaakt worden!

Natuurlijk moeten we wel eerlijk blijven en is dit kookboek niet bepaald gezond! Vooral in de zoete recepten zit wel behoorlijk wat boter en suiker, maar hoe vaak maak je nou zo'n geweldige taart? En dan mag je best een beetje zondigen toch? 

Wat denk je van de unicorn farts, dit zijn merengues met kleurtjes en glitters! Of de geweldige unicorn drip cake (alleen de naam al!!) of de popping the cherry coke cake (coca cola is wel mijn absolute guilty pleasure)..... wij hebben ze allemaal op ons lijstje! 

Daarnaast een heerlijk recept voor mac and cheese, chili con carne, cheese nachos en jacket sweet potato! Natuurlijk met zelfgemaakte chunky guacamole... alle recepten staan in dit boek, zelfs van homemade bbq saus, echt super!!! Dit is slechts een klein gedeelte, het boek staat echt vol en het is gewoon lastig met welk recept je gaat beginnen!!! 

Naast al deze heerlijke recepten staan er supergave kleurrijke fotos in het boek. Ik zou nu eigenlijk wel weer naar New York willen.... 

Dit kookboek moet je beslist in huis hebben! Naast de recepten is het gewoon een supergaaf boek met prachtige foto's! Wij kregen er erg veel inspiratie van om weer eens de sprinkles, glitters en andere strooisels over taartjes en dingen waar slagroom op zit te strooien! Heerlijk dat over the top, voor een absoluut geluksmomentje!

Heb je het boek nog niet in huis, ren dan snel naar de boekhandel of bestel 'm online! En mocht Menno dit zelf lezen; wij waren al fan en nu nog meer! Wat een geweldig kunstwerk en wij kunnen in ieder geval bijna niet wachten op een vervolg!!!

 

Reacties