A little lovely living in Groningen

Vorige week vrijdag zijn wij vanuit de randstad naar Groningen gegaan omdat we heel erg graag naar A little lovely living wilden! We hebben al ontzettend veel van ze bij ons thuis staan en de prachtige fotos van instagram spreken natuurlijk voor zich. En aangezien er nu geen marathons of wedstrijden op het programma staan, konden we daar wat snoepen!

 

We hebben dichtbij een parkeerplekje gevonden en je kunt deze geweldige hotspot bijna niet missen. Er zijn twee filialen, een 'grote' en een kleinere. Als je van deze stijl net zo gek bent als wij, kun je daar goed los! Hoewel wij geen grote snoepers zijn, konden we wel alles op de kaart bestellen, wat een heerlijke dingen allemaal! Alles wordt even schattig geserveerd met heel erg veel liefde en aandacht. Daarnaast smaakt alles nog super! Qua prijs vond ik het ook meevallen. Stel dat je alleen een kopje koffie neemt, dan ben je 2,25 kwijt maar dan heb je er ook zo'n schattig ijsje bij, die echt super smaakt! Voor een thee betaal je 1,95. 
Jammer dat we niet in Groningen wonen, want anders zou je ons hier vaker vinden! Wie weet komt er nog eens een filiaal dichterbij, laten we het hopen! 

Natuurlijk moesten we ook nog shoppen en het nodige is gekocht! Ook hier is het lastig om je in te houden want alles is leuk!!!! We hebben daarna de kadootjes nog ingepakt en zijn nog een bezoekje gaan brengen aan het kleinere filiaal. Ook ontzettend leuk en hier wordt alles net weer ietje anders geserveerd, denk meer aan andere toevoegingen in de topping, en hier hadden ze die wolkenmerengue, supercute!! Hier hebben we ook weer het nodige ingeslagen en hebben we nog een sanitaire stop gemaakt (aanrader, de wc in dit filiaal is zo gezellig, vol met slingers, plaatjes, schattige haakjes.... zou ik zo thuis ook willen!!) en daarna gingen we weer richting huis! 

 

Het is echt een aanrader om hier eens naartoe te gaan! Het is zo'n prettige sfeer en zo vrolijk en gezellig! Daarnaast heb je natuurlijk altijd iets leuks als je hier gaat shoppen! Inpakken kun je zelf doen en er ligt genoeg lint, stickers en confetti om van je pakje een vrolijk kado te maken, zo neem je toch nog wat vrolijkheid van de winkel mee naar huis! Overigens kun je alle lekkere dingen ook zo mee naar huis nemen, wij hebben nog een regenboogmerengue gekocht en daar hebben we zaterdag nog van kunnen genieten! En naast dit alles ben je weer vol inspiratie. Zo vind ik dat de muur in de slaapkamer echt mintgroen moet worden (lekker vrolijk), werden de strooisels weer uit de kast gehaald en worden alle simpele dingen opgevrolijkt. En dan kunstbloemen, die kunnen dus met wat confetti in een vaasje gewoon op tafel, ga dus snel op zoek naar soortgelijke vaasjes en bloemen. 
Dus lieve medewerkers van A Little lovely living, tot snel maar weer en dank voor de gezelligheid en inspiratie! 

 


Reacties